Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Galaxy on Fire: Alliances Türkçe yama

22.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Galaxy on Fire: Alliances! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Galaxy on Fire: Alliances (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Galaxy on Fire: Alliances, 2005 yılında Java tabanlı akıllı telefonlarda başlatılan mobil bilim kurgu serisinin bir sonraki bölümüdür. Serinin aksiyon ve simülatör unsurlarını birleştiren önceki bölümlerinden farklı olarak Galaxy on Fire: Alliances, binlerce oyuncuyla birlikte oynayabileceğimiz bir MMORTS stratejisidir.

İndirme sayısı:
10003
Yayın yılı:
2013





Galaxy on Fire: Alliances oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Galaxy on Fire: Alliances dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Galaxy on Fire: Alliances klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Galaxy on Fire: Alliances ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Galaxy on Fire: Alliances oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Galaxy on Fire: Alliances içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stratejik olarak ünlü Galactica Empire unvanı olan devam filmi, bizi üç baskın ırkın galaksi yönetimi için savaştığı uzak geleceğe götürüyor.
App Storeda bilim kurgu standardını belirleyen destansı, ödüllü destan şimdi Macte Galaxy on Fire 2™ Full HDde parlıyor.
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Command & Conquer serisini koruyan EA Los Angeles geliştirme stüdyosunun tasfiyesinden sonra, marka sahibi Electronic Arts, geliştirmeyi BioWare Victory ve EA Pheomice emanet etmeye karar verdi.
Yorumlar
Yorum ekle