Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Galaxy Trucker Türkçe yama

27.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Galaxy Trucker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama NAPALM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Galaxy Trucker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Galaxy Trucker, Android cihazlarda kullanılabilen bir uzay strateji oyunudur. Çek Oyunları Sürümü stüdyosu tarafından geliştirilmiştir. Oyun, ilk baskısı 2007de çıkan Çek masa oyununun bir uyarlamasıdır.

İndirme sayısı:
9761
Yayın yılı:
2014





Galaxy Trucker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Galaxy Trucker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Galaxy Trucker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Galaxy Trucker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Galaxy Trucker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Galaxy Trucker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yeni heyecan verici oyunda Yolun Kralı ol! Büyük kamyonları her basit arabadan daha hızlı sürün ve dikkatli olun, yolda yalnız değilsiniz.
PC ve PS4 için Nom Nom Galaxy, birçok türün bir karışımıdır. İki boyutlu platform oyununun özelliklerini ekonomik oyun özellikleri ve açık bir sanal alan dünyası ile birleştirir.
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir.
SCS Softwareden yeni kamyon oyunu! Yükünüz ne kadar güçlü veya tehlikeli olursa olsun, zamanında teslim etmek sizin elinizde.
American Trucker: The Simulation, Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan yollarda hareket eden on sekiz tekerlekli bir kamyonun şoförü rolünü oynadığımız bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle