Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nom Nom Galaxy Türkçe yama

04.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Nom Nom Galaxy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama tRUE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Nom Nom Galaxy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Nom Nom Galaxy, birçok türün bir karışımıdır. İki boyutlu platform oyununun özelliklerini ekonomik oyun özellikleri ve açık bir sanal alan dünyası ile birleştirir.

İndirme sayısı:
10403
Yayın yılı:
2015





Nom Nom Galaxy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nom Nom Galaxy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nom Nom Galaxy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nom Nom Galaxy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nom Nom Galaxy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nom Nom Galaxy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Run Galaxy, PCde yayınlanan gelişmiş kule savunma özelliklerine sahip gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir.
Galaxy on Fire: Alliances, 2005 yılında Java tabanlı akıllı telefonlarda başlatılan mobil bilim kurgu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Galaxy Trucker, Android cihazlarda kullanılabilen bir uzay strateji oyunudur.
Galaxy on Fire 3: Manticore for SWITCH, AND ve iOS, Galaxy on Fire serisinin 2006da ilk çıkışını yapan başka bir girişidir.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle