Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dogs Playing Poker Türkçe yama

08.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Dogs Playing Poker, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dogs Playing Poker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Bu bir Köpek Yiyen Köpek Dünyası. Kazanan her şeyi alır poker dünyasında yüksek bir oyuncu olun. Hareketli köpeklere ve en zorlu kart oyuncularını bile test edecek bir köpek olmak isteyen kediye karşı şansınızı deneyin.

İndirme sayısı:
10192
Yayın yılı:
2002





Dogs Playing Poker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dogs Playing Poker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dogs Playing Poker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dogs Playing Poker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dogs Playing Poker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dogs Playing Poker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pools of Darkness, Unutulmuş Diyarlar dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG destanının dördüncü ve son bölümüdür.
Poker Masters, bize kesinlikle poker olan büyüleyici bir kart oyununun dünyasını göstermek için Liquid Games tarafından yaratılmış bir oyundur.
Curse of the Azure Bonds, Unutulmuş Diyarların fantastik dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG serisinin ikinci bölümüdür.
POKER SMASH, bir poker bükümü ile yanan hızlı bir bulmaca oyunudur!
Kendinizi poker dünyasında dikkate alınması gereken bir güç olarak mı düşünüyorsunuz?
Yorumlar
Yorum ekle