Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Far Cry Instincts Predator Türkçe yama

16.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Far Cry Instincts Predator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Far Cry Instincts Predator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Far Cry Instincts Predator, Ubisoft Montreal Studio tarafından oluşturulmuş bir nişancı oyunudur. Bu, temel Far Cry Instincts ile Evolution genişlemesinin bir birleşimidir.

İndirme sayısı:
9482
Yayın yılı:
2006





Far Cry Instincts Predator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Far Cry Instincts Predator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Far Cry Instincts Predator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Far Cry Instincts Predator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Far Cry Instincts Predator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Far Cry Instincts Predator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Far Cry oyununun PCde başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, Ubisoft şirketi konsol portunu oluşturmaya karar verdi.
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Predator: Hunting Grounds, asimetrik bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, oyun popüler film lisansına dayanmaktadır.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
Tanınmış bir aksiyon filminin planına dayanan bir sonraki çatışma.
Yorumlar
Yorum ekle