Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Predator: Hunting Grounds Türkçe yama

25.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Predator: Hunting Grounds. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Predator: Hunting Grounds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Predator: Hunting Grounds, asimetrik bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, oyun popüler film lisansına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
8038
Yayın yılı:
2020





Predator: Hunting Grounds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Predator: Hunting Grounds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Predator: Hunting Grounds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Predator: Hunting Grounds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Predator: Hunting Grounds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Predator: Hunting Grounds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dövüş oyunu Phantom Breakerın bir yan ürünü olan Phantom Breaker: Battle Grounds, dört oyuncuya kadar ortak bir aksiyon oyunudur.
Aliens vs. Predator Classic 2000, Aliens vs. Predator Goldun 2000 tarihli eski sürümünün biraz yenilenmiş bir versiyonudur.
Aliens vs Predator for PC, X360 ve PS3, Marines, Aliens ve Predators arasındaki karşılaşmalara odaklanan bir FPS oyunudur.
Tanınmış bir aksiyon filminin planına dayanan bir sonraki çatışma.
Andrew Greenberg ve Robert Woodhead tarafından 1981de Apple II bilgisayarları için yaratılan kült RPG serisinin ilk bölümü (PeCet yeniden yayımı üç yıl sonra yayınlandı).
Yorumlar
Yorum ekle