Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantom Breaker: Battle Grounds Türkçe yama

17.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Phantom Breaker: Battle Grounds, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PHROZEN CREW, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Phantom Breaker: Battle Grounds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Dövüş oyunu Phantom Breakerın bir yan ürünü olan Phantom Breaker: Battle Grounds, dört oyuncuya kadar ortak bir aksiyon oyunudur. Bu aksiyon dolu başlıkta serinin karakterlerinin sevimli versiyonları ekranda beliriyor.

İndirme sayısı:
9699
Yayın yılı:
2013





Phantom Breaker: Battle Grounds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantom Breaker: Battle Grounds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantom Breaker: Battle Grounds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantom Breaker: Battle Grounds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantom Breaker: Battle Grounds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantom Breaker: Battle Grounds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phantom Breaker: Omnia, Phantom Breakerın iki yıldan biraz daha eski olan genişletilmiş bir sürümü olan 2013te yayınlanan Phantom Breaker: Extra adlı dövüş oyununun yenilenmiş ve içeriği
Predator: Hunting Grounds, asimetrik bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, oyun popüler film lisansına dayanmaktadır.
Yeni Gundam Breaker, 2013 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için kurulan Gundam Breaker serisinin dördüncü oyunudur.
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Battle Slots, tipik Phantom EFX slot oyununuz değil. Bu tamamen yeni bir oyun deneyimi!
Yorumlar
Yorum ekle