Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantom Breaker: Omnia Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Phantom Breaker: Omnia. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni Phantom Breaker: Omnia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Phantom Breaker: Omnia, Phantom Breakerın iki yıldan biraz daha eski olan genişletilmiş bir sürümü olan 2013te yayınlanan Phantom Breaker: Extra adlı dövüş oyununun yenilenmiş ve içeriği geliştirilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10735
Yayın yılı:
2022





Phantom Breaker: Omnia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantom Breaker: Omnia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantom Breaker: Omnia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantom Breaker: Omnia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantom Breaker: Omnia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantom Breaker: Omnia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dövüş oyunu Phantom Breakerın bir yan ürünü olan Phantom Breaker: Battle Grounds, dört oyuncuya kadar ortak bir aksiyon oyunudur.
Yeni Gundam Breaker, 2013 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için kurulan Gundam Breaker serisinin dördüncü oyunudur.
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Phantom Brigade, RPG unsurlarına sahip bir bilim kurgu sıra tabanlı stratejidir.
Yine Bullidor adı altında dağıtılan Boomerang Breaker, en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Arkanoidin özelliklerini, günümüzün yüksek hızlı kişisel bilgisayarlarının teknolojik seviyesi ile
Yorumlar
Yorum ekle