Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Boomerang Breaker Türkçe yama

28.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Boomerang Breaker. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama LSD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Boomerang Breaker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Yine Bullidor adı altında dağıtılan Boomerang Breaker, en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Arkanoidin özelliklerini, günümüzün yüksek hızlı kişisel bilgisayarlarının teknolojik seviyesi ile birleştiriyor.

İndirme sayısı:
8244
Yayın yılı:
2000





Boomerang Breaker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Boomerang Breaker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Boomerang Breaker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Boomerang Breaker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Boomerang Breaker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Boomerang Breaker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dövüş oyunu Phantom Breakerın bir yan ürünü olan Phantom Breaker: Battle Grounds, dört oyuncuya kadar ortak bir aksiyon oyunudur.
Phantom Breaker: Omnia, Phantom Breakerın iki yıldan biraz daha eski olan genişletilmiş bir sürümü olan 2013te yayınlanan Phantom Breaker: Extra adlı dövüş oyununun yenilenmiş ve içeriği
Yeni Gundam Breaker, 2013 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için kurulan Gundam Breaker serisinin dördüncü oyunudur.
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Boomerang X, düşman sürülerini ortadan kaldıran tek silahın sihirli bumerang olduğu FPP konvansiyonunda dinamik bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle