Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Boomerang X Türkçe yama

03.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Boomerang X. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CBR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Boomerang X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Boomerang X, düşman sürülerini ortadan kaldıran tek silahın sihirli bumerang olduğu FPP konvansiyonunda dinamik bir aksiyon oyunudur. New York merkezli bağımsız stüdyo DANG!

İndirme sayısı:
10542
Yayın yılı:
2021





Boomerang X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Boomerang X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Boomerang X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Boomerang X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Boomerang X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Boomerang X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaliforniya merkezli bağımsız stüdyo Elefantopia LLCnin ilk sürümü olan McDROID, koşarken, ateş ederken, üssünüzü kurarken, hasat ederken, onarırken, korurken, yükseltirken ve araştırırken hem tetik
Arboria, RPG unsurları ile TPP konvansiyonunda bir aksiyon macera oyunudur.
Yine Bullidor adı altında dağıtılan Boomerang Breaker, en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Arkanoidin özelliklerini, günümüzün yüksek hızlı kişisel bilgisayarlarının teknolojik seviyesi ile
Drains, bağımsız stüdyo Pathea Games tarafından yaratılan eski tarz bir yandan kaydırma platformlu aksiyon oyunudur.
DEATH BY CUBE™, sonsuz düşman sürülerini alt etmeniz gereken heyecan verici bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle