Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hyper Light Breaker Türkçe yama

11.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Hyper Light Breaker. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hyper Light Breaker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Hyper Light Breaker, roguelike unsurlara sahip bir aksiyon macera oyunudur. Hyper Light Drifter ve Solar Ashten sorumlu bir bağımsız stüdyo olan Heart Machine tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8385
Yayın yılı:
2023





Hyper Light Breaker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hyper Light Breaker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hyper Light Breaker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hyper Light Breaker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hyper Light Breaker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hyper Light Breaker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hyper Universe, dört oyuncudan oluşan iki takım için 2.5D, yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Phantom Breaker: Omnia, Phantom Breakerın iki yıldan biraz daha eski olan genişletilmiş bir sürümü olan 2013te yayınlanan Phantom Breaker: Extra adlı dövüş oyununun yenilenmiş ve içeriği
PC, PS4 vb. için Hyper Light Drifter, benzer 8 ve 16 bit konsol oyunlarının geleneğinden ilham alan bir aksiyon RPG oyunudur.
Yeni Gundam Breaker, 2013 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için kurulan Gundam Breaker serisinin dördüncü oyunudur.
Hyper Scape, çevrimiçi bir battle royale FPP nişancı oyunudur. Oyun ücretsiz bir mikro ödeme modeli kullanıyor ve Ubisoft Montreal tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle