Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

System Shock 2 Türkçe yama

19.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, System Shock 2, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama SDV.

Oyun için türkçe yama metni System Shock 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
System Shockun piyasaya sürülmesinden üç yıl sonra, yaratıcıları, büyük şirketler tarafından yaratılan bir yapay zekanın insanlara karşı durduğu bir bilim kurgu dünyasına dönmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
8580
Yayın yılı:
1999





System Shock 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) System Shock 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales System Shock 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama System Shock 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


System Shock 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve System Shock 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için System Shock Remake, Looking Glass Studios tarafından geliştirilen, RPG öğelerine sahip birinci şahıs nişancı oyunu olan klasik 1994 System Shockın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Shock Force – NATO, Combat Mission: Shock Force çağdaş kara savaşı simülasyonları ailesinin üçüncü modülüdür.
Combat Mission: Shock Force 2, 20. ve 21. yüzyılın başından beri geliştirilen bir dizi gerçekçi strateji oyununun bir sonraki bölümüdür.
15 yıldan uzun bir aradan sonra piyasaya sürülen System Shock 3, video oyun endüstrisinin deneyimli bir emektarı olan Paul tarafından yönetilen bir stüdyo olan Looking Glass Technologies tarafından
System Shock for PC, sinir sistemine özel bir implant yerleştirmekle bağlantılı olarak zorunlu hastaneye kaldırılan bir hacker rolünü üstlenmemize izin veren son derece karmaşık bir aksiyon-macera
Yorumlar
Yorum ekle