Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising Türkçe yama

07.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama MiRACLE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Kemerlerinizi bağlayın ve Pasifik Savaşının en ölümcül uçaklarından bazılarını uçurmaya hazırlanın! Pearl Harbor Trilogy 1941: Red Sun Rising, WiiWare™ için hava muharebe aksiyon oyunları üçlemesinin ilk oyunudur.

İndirme sayısı:
8175
Yayın yılı:
2010





Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pearl Harbor Trilogy: Red Sun Rising içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hawaiian Explorer: Pearl Harbor, Wroclawdaki Eeezee Products stüdyosu tarafından tropikal iklimlerdeki maceraları tatmak isteyen ara sıra oyunculara yönelik yapımlarda uzmanlaşmış bir oyundur.
Pearl Harbor: Zero Hour, eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sağlayan basit arcade tarzı kontrollere sahiptir.
Legendonun PC oyunu Attack on Pearl Harborda, her iki tarafın da ABDli nişancı pilot Douglas Knox veya Japon as Zenji Yamada rolünü üstlenmesi için kayıt olabilirsiniz.
Pearl Harbor: Strike At Dawn, II. Dünya Savaşının ve daha özel olarak Pasifikteki Amerikan-Japon savaşının gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
18×16 svgPokemon Shining Pearl, 2007de Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen Pokemon Pearl adlı RPGnin tam ölçekli bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle