Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Attack on Pearl Harbor Türkçe yama

01.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Attack on Pearl Harbor. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Attack on Pearl Harbor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Legendonun PC oyunu Attack on Pearl Harborda, her iki tarafın da ABDli nişancı pilot Douglas Knox veya Japon as Zenji Yamada rolünü üstlenmesi için kayıt olabilirsiniz.

İndirme sayısı:
10404
Yayın yılı:
2007





Attack on Pearl Harbor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Attack on Pearl Harbor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Attack on Pearl Harbor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Attack on Pearl Harbor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Attack on Pearl Harbor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Attack on Pearl Harbor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kemerlerinizi bağlayın ve Pasifik Savaşının en ölümcül uçaklarından bazılarını uçurmaya hazırlanın!
Hawaiian Explorer: Pearl Harbor, Wroclawdaki Eeezee Products stüdyosu tarafından tropikal iklimlerdeki maceraları tatmak isteyen ara sıra oyunculara yönelik yapımlarda uzmanlaşmış bir oyundur.
Pearl Harbor: Zero Hour, eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sağlayan basit arcade tarzı kontrollere sahiptir.
Pearl Harbor: Strike At Dawn, II. Dünya Savaşının ve daha özel olarak Pasifikteki Amerikan-Japon savaşının gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Yalnızca Nintendo DSde bulunan Pokémon Diamond ve Pokémon Pearl, yeni nesil Pokémon oyunlarının son derece popüler franchiseı şaşırtıcı yeni seviyelere taşıdığını kanıtlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle