Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hawaiian Explorer: Pearl Harbor Türkçe yama

16.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hawaiian Explorer: Pearl Harbor, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Hawaiian Explorer: Pearl Harbor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Hawaiian Explorer: Pearl Harbor, Wroclawdaki Eeezee Products stüdyosu tarafından tropikal iklimlerdeki maceraları tatmak isteyen ara sıra oyunculara yönelik yapımlarda uzmanlaşmış bir oyundur.

İndirme sayısı:
10764
Yayın yılı:
2007





Hawaiian Explorer: Pearl Harbor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hawaiian Explorer: Pearl Harbor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hawaiian Explorer: Pearl Harbor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hawaiian Explorer: Pearl Harbor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hawaiian Explorer: Pearl Harbor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hawaiian Explorer: Pearl Harbor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kemerlerinizi bağlayın ve Pasifik Savaşının en ölümcül uçaklarından bazılarını uçurmaya hazırlanın!
Pearl Harbor: Zero Hour, eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sağlayan basit arcade tarzı kontrollere sahiptir.
Disneyin Lilo & Stitchs Hawaiian Adventure filmi, Disneyin Lilo & Stitch filmindeki deneyimi, 3-6 yaş arası çocuklara yönelik bir oyunda, onları Lilo ve Stitchin ve onların vahşi, çılgın dünyasına
Legendonun PC oyunu Attack on Pearl Harborda, her iki tarafın da ABDli nişancı pilot Douglas Knox veya Japon as Zenji Yamada rolünü üstlenmesi için kayıt olabilirsiniz.
Pearl Harbor: Strike At Dawn, II. Dünya Savaşının ve daha özel olarak Pasifikteki Amerikan-Japon savaşının gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle