Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pearl Harbor: Zero Hour Türkçe yama

20.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Pearl Harbor: Zero Hour. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DJiNN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Pearl Harbor: Zero Hour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Pearl Harbor: Zero Hour, eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim sağlayan basit arcade tarzı kontrollere sahiptir. Midway Muharebesi ve Guadalcanal da dahil olmak üzere II.

İndirme sayısı:
8048
Yayın yılı:
2001





Pearl Harbor: Zero Hour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pearl Harbor: Zero Hour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pearl Harbor: Zero Hour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pearl Harbor: Zero Hour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pearl Harbor: Zero Hour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pearl Harbor: Zero Hour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kemerlerinizi bağlayın ve Pasifik Savaşının en ölümcül uçaklarından bazılarını uçurmaya hazırlanın!
Hawaiian Explorer: Pearl Harbor, Wroclawdaki Eeezee Products stüdyosu tarafından tropikal iklimlerdeki maceraları tatmak isteyen ara sıra oyunculara yönelik yapımlarda uzmanlaşmış bir oyundur.
Legendonun PC oyunu Attack on Pearl Harborda, her iki tarafın da ABDli nişancı pilot Douglas Knox veya Japon as Zenji Yamada rolünü üstlenmesi için kayıt olabilirsiniz.
Pearl Harbor: Strike At Dawn, II. Dünya Savaşının ve daha özel olarak Pasifikteki Amerikan-Japon savaşının gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Story Hour Adventures, Story Hour Masalları için en küçükler için tasarlandığı gibi ikiz bir yapımdır, hedef aralığı 3 ila 7 yaş arası çocuklar içindir.
Yorumlar
Yorum ekle