Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pokemon Shining Pearl Türkçe yama

01.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pokemon Shining Pearl. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RNDD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pokemon Shining Pearl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
18×16 svgPokemon Shining Pearl, 2007de Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen Pokemon Pearl adlı RPGnin tam ölçekli bir versiyonudur. Nintendo Switch platformu için özel olarak oluşturulan oyun, ILCA stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8457
Yayın yılı:
2021





Pokemon Shining Pearl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pokemon Shining Pearl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pokemon Shining Pearl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pokemon Shining Pearl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pokemon Shining Pearl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pokemon Shining Pearl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shining Soul, 1991 yılında yayınlanan başlıkla başlatılan çok popüler Shining serisinin bir başka temsilcisi.
Pokemon Brilliant Diamond, 2007de Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen RPG Pokemon Diamondın tam bir versiyonudur.
Pokémonun yardımıyla eğlence dolu bir maceraya atıl! Doğayı korumak ve Pokémonu korumak için çalıştığınız Fiore Bölgesinde bir Pokémon Ranger olarak oynuyorsunuz.
Pearl Harbor: Strike At Dawn, II. Dünya Savaşının ve daha özel olarak Pasifikteki Amerikan-Japon savaşının gerçeklerinde geçen bir arcade oyunudur.
Yalnızca Nintendo DSde bulunan Pokémon Diamond ve Pokémon Pearl, yeni nesil Pokémon oyunlarının son derece popüler franchiseı şaşırtıcı yeni seviyelere taşıdığını kanıtlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle