Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Amelia and Terror of the Night Türkçe yama

21.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Amelia and Terror of the Night. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Amelia and Terror of the Night (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Amelia ve Gecenin Korkusu dostluk, kabul, işbirliği ve cesaret gibi evrensel değerlerle ilgilenen genç ve yaşlı oyuncular için güzel animasyonlu, etkileşimli bir hikaye.

İndirme sayısı:
10173
Yayın yılı:
2012





Amelia and Terror of the Night oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Amelia and Terror of the Night dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Amelia and Terror of the Night klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Amelia and Terror of the Night ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Amelia and Terror of the Night oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Amelia and Terror of the Night içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zombie Night Terror, beyin ölümü gerçekleşen canlı cesetlerin kontrolünü ele aldığımız stratejik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur.
Winthropesun kasvetli ve görünüşte terk edilmiş bir arazisinde geçen "hayatta kalma korkusu" türünde bir bilgisayar RPGsi.
The Search for Amelia Earhart, esas olarak Cartoon Network animasyon dizilerinden lisanslı çocuklara yönelik gündelik oyunlarıyla tanınan Perulu stüdyo Bamtangın eseridir (örn.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
Hannibal: Terror of Rome, Antik Dünyanın iki süper gücü olan Kartaca ve Roma tarafından MÖ 230dan 201e kadar yürütülen destansı savaşları kapsar.
Yorumlar
Yorum ekle