Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Legacy: Realm of Terror Türkçe yama

07.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Legacy: Realm of Terror. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ArCADE.

Oyun için türkçe yama metni The Legacy: Realm of Terror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Winthropesun kasvetli ve görünüşte terk edilmiş bir arazisinde geçen "hayatta kalma korkusu" türünde bir bilgisayar RPGsi. Oyuncu, zaten yerinde görüldüğü gibi, tüm şeytani hayvanat bahçesiyle birlikte mirasta bir evi olan altı kahramandan birinin rolünü üstlenir.

İndirme sayısı:
10611
Yayın yılı:
1993





The Legacy: Realm of Terror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Legacy: Realm of Terror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Legacy: Realm of Terror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Legacy: Realm of Terror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Legacy: Realm of Terror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Legacy: Realm of Terror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, SWITCH ve 3DS için Creeping Terror, Sushi Typhoon Games ve Nikkatsu tarafından geliştirilen bir 2D hayatta kalma korku oyunudur.
Amelia ve Gecenin Korkusu dostluk, kabul, işbirliği ve cesaret gibi evrensel değerlerle ilgilenen genç ve yaşlı oyuncular için güzel animasyonlu, etkileşimli bir hikaye.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
Warhammer Age of Sigmar: Realm War, oynanışı Clash Royale gibi yapımlara benzeyen mobil bir MOBA strateji oyunudur.
PC için Dead Realm atmosferik, çok oyunculu bir hayatta kalma korku oyunudur - iki rakip hayalet ve insan ekibi kasvetli bir mülkte birbirleriyle rekabet eder.
Yorumlar
Yorum ekle