Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warhammer Age of Sigmar: Realm War Türkçe yama

27.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Warhammer Age of Sigmar: Realm War. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Warhammer Age of Sigmar: Realm War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
Warhammer Age of Sigmar: Realm War, oynanışı Clash Royale gibi yapımlara benzeyen mobil bir MOBA strateji oyunudur. Warhammer Age of Sigmar masa üstü oyun evreninde geçmektedir ve ör.

İndirme sayısı:
9028
Yayın yılı:
2018





Warhammer Age of Sigmar: Realm War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warhammer Age of Sigmar: Realm War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warhammer Age of Sigmar: Realm War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warhammer Age of Sigmar: Realm War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warhammer Age of Sigmar: Realm War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warhammer Age of Sigmar: Realm War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Age of Camelot™un yaratıcılarının yeni fantezi MMORPGsi Warhammer® Online: Age of Reckoning™ (W.
Realm Royale, çevrimiçi bir battle royale aksiyon oyunudur. Başlık, popüler oyun Paladins: Champions of the Realmin bir yan ürünü.
Realm of The Wood Elves, Total War: Warhammer için genişletilmiş bir eklentidir ve esas olarak yeni bir ırk olan Wood Elvesi tanıtmaya odaklanmıştır.
Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, Polish Carbon Studio tarafından yaratılmış, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur.
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, 2015 yılında kült Warhammer Fantasy Battleın yerini alan minyatür savaş oyunu Warhammer Age of Sigmarın lisansını kullanan sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle