Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Night Terror Türkçe yama

29.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Zombie Night Terror, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Night Terror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Zombie Night Terror, beyin ölümü gerçekleşen canlı cesetlerin kontrolünü ele aldığımız stratejik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur. Yapım, bağımsız Fransız stüdyosu NoClipin ilk filmi.

İndirme sayısı:
8536
Yayın yılı:
2016





Zombie Night Terror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Night Terror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Night Terror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Night Terror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Night Terror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Night Terror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, SWITCH ve 3DS için Creeping Terror, Sushi Typhoon Games ve Nikkatsu tarafından geliştirilen bir 2D hayatta kalma korku oyunudur.
Amelia ve Gecenin Korkusu dostluk, kabul, işbirliği ve cesaret gibi evrensel değerlerle ilgilenen genç ve yaşlı oyuncular için güzel animasyonlu, etkileşimli bir hikaye.
Stealth Force: The War on Terror, kontrollü bir karakterin göz görünümüne sahip düşük bütçeli bir nişancı oyunudur.
Hannibal: Terror of Rome, Antik Dünyanın iki süper gücü olan Kartaca ve Roma tarafından MÖ 230dan 201e kadar yürütülen destansı savaşları kapsar.
Tactical Ops: Assault on Terror, ünlü aksiyon oyunu Unreal Tournament için popüler Tac Ops modasının ticari bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle