Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Worms Battlegrounds Türkçe yama

29.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Worms Battlegrounds. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Worms Battlegrounds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
Worms Battlegrounds, 1995 yılında Amiga bilgisayarlarında başlayan serinin bir başka bölümü olan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. İngiliz stüdyosu Team 17 tarafından geliştirildi ve önceki tüm oyunların aynısı.

İndirme sayısı:
9321
Yayın yılı:
2014





Worms Battlegrounds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Worms Battlegrounds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Worms Battlegrounds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Worms Battlegrounds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Worms Battlegrounds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Worms Battlegrounds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
WWE 2K Battlegrounds, WWE 2K spor serisinin bir yan parçasıdır. Oyun, yine Saber Interactive stüdyosu tarafından oluşturulan NBA Playgroundsa benzeyen serideki tipik oyunların daha yetenekli bir
AND ve iOS için Worms 4, arcade öğelerine sahip sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Worms United, Worms Reinforcements genişlemesi ile zenginleştirilmiş Worms adlı iyi bilinen sıra tabanlı strateji oyununun özel bir versiyonudur.
Worms 3D, Worms serisindeki üçüncü ve tam 3D grafiklere sahip ilk kurulumdur.
Oyunlar Açıklama Battlegrounds, çevrimiçi, 3D, çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle