Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Worms 3D Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Worms 3D. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Worms 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Worms 3D, Worms serisindeki üçüncü ve tam 3D grafiklere sahip ilk kurulumdur. Geçiş, geliştiricilerin aksi takdirde imkansız olacak birçok çözümü uygulamasına izin verdi.

İndirme sayısı:
10674
Yayın yılı:
2003





Worms 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Worms 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Worms 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Worms 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Worms 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Worms 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worms: Armageddon, tamamen yeni unsurlarla zenginleştirilmiş orijinal Wormstur.
AND ve iOS için Worms 4, arcade öğelerine sahip sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
GERİ DÖNDLER! Worms Koleksiyonu, daha önce yalnızca Xbox 360 için Xbox Live Arcade aracılığıyla kullanılabilen en çok satan üç Worms oyununa sahiptir.
Worms United, Worms Reinforcements genişlemesi ile zenginleştirilmiş Worms adlı iyi bilinen sıra tabanlı strateji oyununun özel bir versiyonudur.
Komik Worms serisinin bir başka bölümü. Worms World Party, çoğunlukla çok oyunculu mod içindir ve LAN ve İnternet üzerinden genişletilmiş oyun seçenekleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle