Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Worms United Türkçe yama

28.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Worms United. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CODEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Worms United (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Worms United, Worms Reinforcements genişlemesi ile zenginleştirilmiş Worms adlı iyi bilinen sıra tabanlı strateji oyununun özel bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8753
Yayın yılı:
1999





Worms United oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Worms United dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Worms United klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Worms United ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Worms United oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Worms United içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worms: Armageddon, tamamen yeni unsurlarla zenginleştirilmiş orijinal Wormstur.
AND ve iOS için Worms 4, arcade öğelerine sahip sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Worms Reinforcements, Andy Davidson ve Team 17 Software tarafından PCde yayınlanan sıra tabanlı bir strateji ve arcade oyunu olan Wormsun resmi genişletmesidir.
Worms: Revolution for PC, PS3 ve X360, tepeden tırnağa silahlı solucanların yer aldığı bir dizi sıra tabanlı strateji oyununun bir başka bölümüdür.
Worms 3D, Worms serisindeki üçüncü ve tam 3D grafiklere sahip ilk kurulumdur.
Yorumlar
Yorum ekle