Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Worms 4 Türkçe yama

10.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Worms 4, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Worms 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Worms 4, arcade öğelerine sahip sıra tabanlı bir savaş stratejisidir. Başlık, serinin önceki tüm bölümlerinden sorumlu stüdyo olan Team 17 tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10415
Yayın yılı:
2015





Worms 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Worms 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Worms 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Worms 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Worms 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Worms 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worms: Armageddon, tamamen yeni unsurlarla zenginleştirilmiş orijinal Wormstur.
Worms Battlegrounds, 1995 yılında Amiga bilgisayarlarında başlayan serinin bir başka bölümü olan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Worms United, Worms Reinforcements genişlemesi ile zenginleştirilmiş Worms adlı iyi bilinen sıra tabanlı strateji oyununun özel bir versiyonudur.
Worms: Revolution for PC, PS3 ve X360, tepeden tırnağa silahlı solucanların yer aldığı bir dizi sıra tabanlı strateji oyununun bir başka bölümüdür.
Worms 3D, Worms serisindeki üçüncü ve tam 3D grafiklere sahip ilk kurulumdur.
Yorumlar
Yorum ekle