Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE 2K Battlegrounds Türkçe yama

12.09.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz WWE 2K Battlegrounds. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SUPPLEX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni WWE 2K Battlegrounds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
WWE 2K Battlegrounds, WWE 2K spor serisinin bir yan parçasıdır. Oyun, yine Saber Interactive stüdyosu tarafından oluşturulan NBA Playgroundsa benzeyen serideki tipik oyunların daha yetenekli bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8609
Yayın yılı:
2020





WWE 2K Battlegrounds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE 2K Battlegrounds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE 2K Battlegrounds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE 2K Battlegrounds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE 2K Battlegrounds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE 2K Battlegrounds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worms Battlegrounds, 1995 yılında Amiga bilgisayarlarında başlayan serinin bir başka bölümü olan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Transformers: Battlegrounds, bizi Transformers markası altındaki çizgi romanlardan bilinen evrene götüren bir taktik stratejidir.
Red Faction: Battlegrounds, Red Faction: Armageddon oyununa giriş niteliğindedir.
Bir galaksinin kaderi tehlikede ve komuta sizde. Star Wars Galactic Battlegrounds, Star Wars ordularını yoğun, gerçek zamanlı strateji çatışmalarında zafere götürmenizi sağlar.
Oyunlar Açıklama Battlegrounds, çevrimiçi, 3D, çok oyunculu bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle