Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Watch Dogs: Legion Türkçe yama

30.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Watch Dogs: Legion. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir VORONEZH.

Oyun için türkçe yama metni Watch Dogs: Legion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Watch Dogs Legion, 2014 yılında başlayan döngünün üçüncü bölümü olan açık dünyalı bir aksiyon oyunudur. Oyun, Toronto merkezli Ubisoftun şirket içi stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8421
Yayın yılı:
2020





Watch Dogs: Legion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Watch Dogs: Legion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Watch Dogs: Legion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Watch Dogs: Legion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Watch Dogs: Legion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Watch Dogs: Legion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
PC, PS4 vb. için Watch_Dogs, kahramanın en güçlü silahının bilgisayar korsanlığı becerileri olduğu, en son teknolojilerle doldurulmuş, açık yapılandırılmış bir Chicago şehrine sahip yenilikçi bir
Bad Blood, Ubisoftun Grand Theft Auto serisiyle rekabet edebilecek üçüncü şahıs bir sandbox oyunu olan Watch_Dogs için ilk büyük DLCdir.
Yorumlar
Yorum ekle