Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yo-Kai Watch Blasters Türkçe yama

18.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Yo-Kai Watch Blasters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Yo-Kai Watch Blasters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur. Yapım, 2013ten itibaren geliştirilen seriye aittir ve öncelikle işbirlikçi çok oyunculu mod için hazırlanmıştır.

İndirme sayısı:
8648
Yayın yılı:
2018





Yo-Kai Watch Blasters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yo-Kai Watch Blasters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yo-Kai Watch Blasters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yo-Kai Watch Blasters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yo-Kai Watch Blasters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yo-Kai Watch Blasters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Watch Dogs Legion, 2014 yılında başlayan döngünün üçüncü bölümü olan açık dünyalı bir aksiyon oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Yo-kai Watch 3 bir jRPGdir. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, ana karakterin ona yardım etmek için Yo-kai adlı küçük yaratıkları kullandığı düellolara odaklanıyor.
Day Watch Racing, Night Watch Racing ve Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından Night Patrol tarafından başlatılan bir üçlemede yaratılan, dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyunun ikiz
Yorumlar
Yorum ekle