Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Day Watch Racing Türkçe yama

21.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Day Watch Racing. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Day Watch Racing (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
Day Watch Racing, Night Watch Racing ve Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından Night Patrol tarafından başlatılan bir üçlemede yaratılan, dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyunun ikiz üretimidir.

İndirme sayısı:
8614
Yayın yılı:
2005





Day Watch Racing oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Day Watch Racing dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Day Watch Racing klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Day Watch Racing ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Day Watch Racing oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Day Watch Racing içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
Watch Dogs: Legion Bloodline, 2020 oyunu Watch Dogs: Legion için büyük bir hikaye genişletme paketidir.
Night Watch Racing, Night Patrol tarafından başlatılan üçlemede Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından yaratılan dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle