Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yo-kai Watch Wibble Wobble Türkçe yama

21.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Yo-kai Watch Wibble Wobble. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DBH.

Oyun için türkçe yama metni Yo-kai Watch Wibble Wobble (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur. Bu, konsollarda yayınlanan Yo-kai Watch serisinin bir yan ürünü.

İndirme sayısı:
9209
Yayın yılı:
2015





Yo-kai Watch Wibble Wobble oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yo-kai Watch Wibble Wobble dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yo-kai Watch Wibble Wobble klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yo-kai Watch Wibble Wobble ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yo-kai Watch Wibble Wobble oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yo-kai Watch Wibble Wobble içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
Yo-kai Watch 2: Nintendo 3DSde bulunan Fleshy Souls, Japonyada son derece popüler olan ve genç oyuncular düşünülerek oluşturulmuş bir jRPG serisinin ikinci bölümüdür.
Watch Dogs: Legion Bloodline, 2020 oyunu Watch Dogs: Legion için büyük bir hikaye genişletme paketidir.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
Day Watch Racing, Night Watch Racing ve Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından Night Patrol tarafından başlatılan bir üçlemede yaratılan, dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyunun ikiz
Yorumlar
Yorum ekle