Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Watch Dogs: Legion Bloodline Türkçe yama

24.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Watch Dogs: Legion Bloodline. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Watch Dogs: Legion Bloodline (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Watch Dogs: Legion Bloodline, 2020 oyunu Watch Dogs: Legion için büyük bir hikaye genişletme paketidir. DLC, oyunun temel versiyonu gibi Ubisoft tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9693
Yayın yılı:
2021





Watch Dogs: Legion Bloodline oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Watch Dogs: Legion Bloodline dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Watch Dogs: Legion Bloodline klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Watch Dogs: Legion Bloodline ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Watch Dogs: Legion Bloodline oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Watch Dogs: Legion Bloodline içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Watch Dogs Legion, 2014 yılında başlayan döngünün üçüncü bölümü olan açık dünyalı bir aksiyon oyunudur.
PC, PS4 vb. için Watch_Dogs, kahramanın en güçlü silahının bilgisayar korsanlığı becerileri olduğu, en son teknolojilerle doldurulmuş, açık yapılandırılmış bir Chicago şehrine sahip yenilikçi bir
Bloodline Champions, iki takıma ayrılmış en fazla on oyuncu için kısa, yoğun maçlar içeren bir PVP oyunudur.
Bad Blood, Ubisoftun Grand Theft Auto serisiyle rekabet edebilecek üçüncü şahıs bir sandbox oyunu olan Watch_Dogs için ilk büyük DLCdir.
Yorumlar
Yorum ekle