Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants Türkçe yama

01.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Drag Team.

Oyun için türkçe yama metni Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.

İndirme sayısı:
9367
Yayın yılı:
2023





Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
Pantheon: Rise of the Fallen, grup odaklı içeriğe güçlü bir şekilde odaklanan zorlu oyun ve açık dünya yüksek fantezisine dayanan bir MMORPGdir.
Fallen Legion: Rise to Glory, eski konsollardan iki oyundan oluşan bir SWITCH paketidir: Fallen Legions: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Yorumlar
Yorum ekle