Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Legion: Sins of an Empire Türkçe yama

20.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fallen Legion: Sins of an Empire. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir l0wb1t.

Oyun için türkçe yama metni Fallen Legion: Sins of an Empire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.

İndirme sayısı:
10099
Yayın yılı:
2017





Fallen Legion: Sins of an Empire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Legion: Sins of an Empire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Legion: Sins of an Empire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Legion: Sins of an Empire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Legion: Sins of an Empire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Legion: Sins of an Empire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Sins of a Solar Empire: Siper, Polonyada Sins of a Solar Empire: Sins of a Solar Empire: Sins of the Sun Empire olarak bilinen 4X stratejisinin dört mikro uzantısından ilkidir.
Fallen Legion: Rise to Glory, eski konsollardan iki oyundan oluşan bir SWITCH paketidir: Fallen Legions: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Yorumlar
Yorum ekle