Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Legion+ Türkçe yama

21.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Fallen Legion+. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iRC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Fallen Legion+ (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion. Her iki oyun da sayısız eğitici oyunla tanınan bağımsız bir Amerikan stüdyosu olan YummyYummyTummy tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10350
Yayın yılı:
2018





Fallen Legion+ oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Legion+ dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Legion+ klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Legion+ ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Legion+ oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Legion+ içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
Slitherine, yeni 4X strateji oyunu olan Legion IIyi (eXplore, eXpand, eXploit & eXterminate) duyurmaktan mutluluk duyar.
Fallen Legion: Rise to Glory, eski konsollardan iki oyundan oluşan bir SWITCH paketidir: Fallen Legions: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Yorumlar
Yorum ekle