Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fallen Legion: Flames of Rebellion Türkçe yama

15.11.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Fallen Legion: Flames of Rebellion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Fallen Legion: Flames of Rebellion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.

İndirme sayısı:
9864
Yayın yılı:
2017





Fallen Legion: Flames of Rebellion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fallen Legion: Flames of Rebellion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fallen Legion: Flames of Rebellion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fallen Legion: Flames of Rebellion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fallen Legion: Flames of Rebellion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fallen Legion: Flames of Rebellion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
PC için Fallen Legion+ iki oyundan oluşur: Fallen Legion: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
Minecraft: Dungeons Flames of the Nether, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeons için ücretli dördüncü genişleme paketidir.
Fallen Legion: Rise to Glory, eski konsollardan iki oyundan oluşan bir SWITCH paketidir: Fallen Legions: Sins of an Empire ve Fallen Legion: Flames of Rebellion.
Yorumlar
Yorum ekle