Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Watch Dogs Türkçe yama

23.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Watch Dogs. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Watch Dogs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Watch_Dogs, kahramanın en güçlü silahının bilgisayar korsanlığı becerileri olduğu, en son teknolojilerle doldurulmuş, açık yapılandırılmış bir Chicago şehrine sahip yenilikçi bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8951
Yayın yılı:
2014





Watch Dogs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Watch Dogs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Watch Dogs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Watch Dogs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Watch Dogs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Watch Dogs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
Watch Dogs Legion, 2014 yılında başlayan döngünün üçüncü bölümü olan açık dünyalı bir aksiyon oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Yo-kai Watch Wibble Wobble, arcade ve mantık öğelerini birleştiren bir oyundur.
Sea Dogs: To Every His Own, Rus stüdyosu BlackMark tarafından geliştirilen ve Akella tarafından yayınlanan bir açık dünya RPGsidir.
Bad Blood, Ubisoftun Grand Theft Auto serisiyle rekabet edebilecek üçüncü şahıs bir sandbox oyunu olan Watch_Dogs için ilk büyük DLCdir.
Yorumlar
Yorum ekle