Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Battles of King Arthur Türkçe yama

26.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Battles of King Arthur, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Battles of King Arthur (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.

İndirme sayısı:
9283
Yayın yılı:
2023





The Battles of King Arthur oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Battles of King Arthur dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Battles of King Arthur klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Battles of King Arthur ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Battles of King Arthur oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Battles of King Arthur içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arthurs Quest: Battle for the Kingdom, olağanüstü bir arcade karakterine sahip üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
King Arthur: Fallen Champions, hikayeye dayalı, görevden göreve bir plan üzerine kurulu.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Oyun, oyuncuların, Minimoyların dünyasını yıkımdan kurtarma görevinde genç Arthur ve iki arkadaşı Selenia ve Bétamèchenin fantastik macerasını yeniden yaşamalarını sağlıyor.
Uzun zaman önce Saksonlar Britanyaya acımasız paralı askerler olarak geldiler, ancak Kral Raedwaldın yönetimi altında birleşmiş Hıristiyanlığın sadık savaşçıları oldular.
Yorumlar
Yorum ekle