Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

King Arthur: The Saxons Türkçe yama

15.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz King Arthur: The Saxons. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama The Company.

Oyun için türkçe yama metni King Arthur: The Saxons (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Uzun zaman önce Saksonlar Britanyaya acımasız paralı askerler olarak geldiler, ancak Kral Raedwaldın yönetimi altında birleşmiş Hıristiyanlığın sadık savaşçıları oldular.

İndirme sayısı:
8701
Yayın yılı:
2010





King Arthur: The Saxons oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) King Arthur: The Saxons dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales King Arthur: The Saxons klasörüne koyun.

3. Türkçe yama King Arthur: The Saxons ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


King Arthur: The Saxons oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve King Arthur: The Saxons içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arthurs Quest: Battle for the Kingdom, olağanüstü bir arcade karakterine sahip üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.
King Arthur: Fallen Champions, hikayeye dayalı, görevden göreve bir plan üzerine kurulu.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Oyun, oyuncuların, Minimoyların dünyasını yıkımdan kurtarma görevinde genç Arthur ve iki arkadaşı Selenia ve Bétamèchenin fantastik macerasını yeniden yaşamalarını sağlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle