Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom Türkçe yama

08.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SERGANT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Arthurs Quest: Battle for the Kingdom, olağanüstü bir arcade karakterine sahip üç boyutlu bir aksiyon oyunudur. Cornish kalesi Camelotta yaşayan Kral Arthur ve "yuvarlak masa" şövalyeleri hakkındaki ünlü efsaneye dayanarak yaratıldı.

İndirme sayısı:
10406
Yayın yılı:
2002





Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arthur’s Quest: Battle for the Kingdom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Ayın onuncu döngüsünün sonu geliyor ve Arthur, Görünmezler diyarına dönüş hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor.
Kingdom Quest, kötü Lord Osricin beklenmedik bir saldırısının ardından güzel yemekleri, el yapımı ürünleri ve etkileyici pazarlarıyla ünlü, barışçıl bir Krallığın kargaşaya sürüklenme hikayesini
Mario + Rabbids: Kingdom Battle for SWITCH, Ubisoft Paris ve Ubisoft Milan tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle