Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arthur and the Revenge of Maltazard Türkçe yama

25.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Arthur and the Revenge of Maltazard! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ECLiPSE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Arthur and the Revenge of Maltazard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Ayın onuncu döngüsünün sonu geliyor ve Arthur, Görünmezler diyarına dönüş hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor. Ancak, üzerine SOS kazınmış bir pirinç tanesini aldıktan sonra, arkadaşlarına yardım etmek için hemen yola koyulur.

İndirme sayısı:
8915
Yayın yılı:
2009





Arthur and the Revenge of Maltazard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arthur and the Revenge of Maltazard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arthur and the Revenge of Maltazard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arthur and the Revenge of Maltazard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arthur and the Revenge of Maltazard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arthur and the Revenge of Maltazard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arthurs Quest: Battle for the Kingdom, olağanüstü bir arcade karakterine sahip üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.
King Arthur: Fallen Champions, hikayeye dayalı, görevden göreve bir plan üzerine kurulu.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Oyun, oyuncuların, Minimoyların dünyasını yıkımdan kurtarma görevinde genç Arthur ve iki arkadaşı Selenia ve Bétamèchenin fantastik macerasını yeniden yaşamalarını sağlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle