Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

King Arthur: Fallen Champions Türkçe yama

15.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız King Arthur: Fallen Champions. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni King Arthur: Fallen Champions (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
King Arthur: Fallen Champions, hikayeye dayalı, görevden göreve bir plan üzerine kurulu. Oyuncular görevleri seçecek ve kahramanları yükseltecek.

İndirme sayısı:
9603
Yayın yılı:
2011





King Arthur: Fallen Champions oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) King Arthur: Fallen Champions dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales King Arthur: Fallen Champions klasörüne koyun.

3. Türkçe yama King Arthur: Fallen Champions ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


King Arthur: Fallen Champions oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve King Arthur: Fallen Champions içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fallen Legion: Rise to Glory / Fallen Legion Revenants, Fallen Legion etiketi altında (başlığın önerdiğinin aksine) üç aksiyon RPGsinin bir derlemesidir.
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Oyun, oyuncuların, Minimoyların dünyasını yıkımdan kurtarma görevinde genç Arthur ve iki arkadaşı Selenia ve Bétamèchenin fantastik macerasını yeniden yaşamalarını sağlıyor.
Uzun zaman önce Saksonlar Britanyaya acımasız paralı askerler olarak geldiler, ancak Kral Raedwaldın yönetimi altında birleşmiş Hıristiyanlığın sadık savaşçıları oldular.
Yorumlar
Yorum ekle