Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arthur and the Invisibles Türkçe yama

25.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Arthur and the Invisibles. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama PiZZA.

Oyun için türkçe yama metni Arthur and the Invisibles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Oyun, oyuncuların, Minimoyların dünyasını yıkımdan kurtarma görevinde genç Arthur ve iki arkadaşı Selenia ve Bétamèchenin fantastik macerasını yeniden yaşamalarını sağlıyor.

İndirme sayısı:
8744
Yayın yılı:
2006





Arthur and the Invisibles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arthur and the Invisibles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arthur and the Invisibles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arthur and the Invisibles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arthur and the Invisibles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arthur and the Invisibles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kral Arthurun Savaşları, Arthur Krallığını genişletmeye çalışırken Kral Arthurun ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin komutasını almanızı sağlar.
King Arthur: Fallen Champions, hikayeye dayalı, görevden göreve bir plan üzerine kurulu.
King Arthur: Pendragon Chronicles, Spore Games ve Game Consulting adlı iki geliştirme ekibi tarafından oluşturulan, RPG oyunlarının unsurlarına sahip tipik bir RTSnin bir melezidir.
Ayın onuncu döngüsünün sonu geliyor ve Arthur, Görünmezler diyarına dönüş hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor.
Uzun zaman önce Saksonlar Britanyaya acımasız paralı askerler olarak geldiler, ancak Kral Raedwaldın yönetimi altında birleşmiş Hıristiyanlığın sadık savaşçıları oldular.
Yorumlar
Yorum ekle