Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need For Speed: Hot Pursuit Türkçe yama

22.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Need For Speed: Hot Pursuit, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Need For Speed: Hot Pursuit (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
10563
Yayın yılı:
2010





Need For Speed: Hot Pursuit oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need For Speed: Hot Pursuit dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need For Speed: Hot Pursuit klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need For Speed: Hot Pursuit ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need For Speed: Hot Pursuit oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need For Speed: Hot Pursuit içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NFS Unbound, popüler Arcade Racing Games serisinin bir sonraki taksitidir.
Oyun, kurgusal bir ABD eyaletinde suç çetelerini kovalayan elit, araç tabanlı bir suçla mücadele gücü olan Pursuit Force için çalışan çaylak bir Polis Memurunun maceralarını takip ediyor.
Need for Speed: Payback for PC / Windows, Electronic Arts tarafından yayınlanan Need for Speed ​​serisinin bir başka bölümüdür.
Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit, 2012de piyasaya sürülen popüler gündelik zaman yönetimi stratejileri serisinin üçüncü bölümüdür.
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Yorumlar
Yorum ekle