Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed: Payback Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Need for Speed: Payback. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed: Payback (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Need for Speed: Payback for PC / Windows, Electronic Arts tarafından yayınlanan Need for Speed ​​serisinin bir başka bölümüdür. Oyun, 2013ün Need for Speed ​​Rivals ve 2015in Need for Speed ​​adlı iki önceki taksitten de sorumlu olan Ghost Games tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
10734
Yayın yılı:
2017





Need for Speed: Payback oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed: Payback dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed: Payback klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed: Payback ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed: Payback oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed: Payback içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Need for Speed ​​Rivals for PC, PS4 vb. Electronic Arts tarafından yayınlanan tanınmış bir yarış serisinin bir başka bölümüdür.
Need for Speed, Electronic Arts şirketine ait en tanınmış ve popüler franchiselardan biridir.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Need for Speed: NO Limits for AND ve iOS, Electronic Arts tarafından 1995ten beri geliştirilen popüler bir yarış serisinin yan ürünü.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle