Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed Rivals Türkçe yama

24.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Need for Speed Rivals! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir SZOPKA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed Rivals (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Need for Speed ​​Rivals for PC, PS4 vb. Electronic Arts tarafından yayınlanan tanınmış bir yarış serisinin bir başka bölümüdür. Oyuncular bir taraf seçebilir, yani genellikle hız sınırlarını ihlal eden yarışçılar veya pervasız sürücüleri kovalamak için süper arabalara sahip polis birimleri.

İndirme sayısı:
8753
Yayın yılı:
2013





Need for Speed Rivals oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed Rivals dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed Rivals klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed Rivals ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed Rivals oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed Rivals içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Need for Speed: Payback for PC / Windows, Electronic Arts tarafından yayınlanan Need for Speed ​​serisinin bir başka bölümüdür.
Yalnızca PlayStation®Portable (PSP™) elde taşınabilir video oyunu sisteminde mevcut olan Need for Speed™ Underground Rivalsta rekabet edin ve saygı kazanın.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Heavenstrike Rivals, PC, AND ve iOSta yayınlanan sıra tabanlı bir savaş stratejisidir.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle