Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed: Most Wanted Türkçe yama

24.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Need for Speed: Most Wanted. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama LUCiD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed: Most Wanted (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Need for Speed, Electronic Arts şirketine ait en tanınmış ve popüler franchiselardan biridir. Serinin ilk bölümlerinden biri olan Need for Speed: Hot Pursuitin başarılı bir şekilde yeniden çevriminden sonra yayıncı, Criterion Games Studiostan (Burnout serisi) çok sevilen başka bir bölüm olan Need for Speed: Most Wanted ile benzer bir şey yapmasını istedi.

İndirme sayısı:
8212
Yayın yılı:
2012





Need for Speed: Most Wanted oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed: Most Wanted dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed: Most Wanted klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed: Most Wanted ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed: Most Wanted oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed: Most Wanted içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Need for Speed: Most Wanted for PC, PS2 vb., yirminci yüzyılın doksanlı yılların ortalarından beri geliştirilen serinin bir sonraki bölümüdür.
Need for Speed: Payback for PC / Windows, Electronic Arts tarafından yayınlanan Need for Speed ​​serisinin bir başka bölümüdür.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Need for Speed: NO Limits for AND ve iOS, Electronic Arts tarafından 1995ten beri geliştirilen popüler bir yarış serisinin yan ürünü.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle