Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pursuit Force Türkçe yama

26.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pursuit Force. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ASA.

Oyun için türkçe yama metni Pursuit Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Oyun, kurgusal bir ABD eyaletinde suç çetelerini kovalayan elit, araç tabanlı bir suçla mücadele gücü olan Pursuit Force için çalışan çaylak bir Polis Memurunun maceralarını takip ediyor.

İndirme sayısı:
10329
Yayın yılı:
2005





Pursuit Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pursuit Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pursuit Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pursuit Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pursuit Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pursuit Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: X-Wingde bulunan "Tour of Duty" görevinin üç koleksiyonu, yıldız destanının hayranlarının iştahını kabarttı.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit, 2012de piyasaya sürülen popüler gündelik zaman yönetimi stratejileri serisinin üçüncü bölümüdür.
Pursuit Force: Extreme Justice, selefine göre daha üst düzey oyunculara sahip olacak, aynı zamanda en yüksek rütbeli operasyon subayı olan bir komutan rolünü üstlenen oyuncuların yanı sıra, her biri
Buccaneer, oyuncuların tüm zamanların en kötü şöhretli korsan kaptanı olmaya ve The Hall of Infamyde isimlerini kazımaya çalıştıkları tek ve çok oyunculu bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle