Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit Türkçe yama

27.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0.

Oyun için türkçe yama metni Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit, 2012de piyasaya sürülen popüler gündelik zaman yönetimi stratejileri serisinin üçüncü bölümüdür. Döngünün sonraki bölümlerinden Varşovadaki Nitreal Games stüdyosu sorumludur.

İndirme sayısı:
8968
Yayın yılı:
2014





Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Gardens Between, mobil cihazlar için popüler bir oyun The Train Conductor yaratmasıyla da bilinen bağımsız bir stüdyo olan The Voxel Agents tarafından geliştirilen sıra dışı bir macera oyunudur.
Jill, üniversiteden mezun olduktan sonra Sunnydalee geri döner. Büyükanne ve büyükbabasını borç yüküyle ve bir zamanlar güzel olan villalarını harap bir harabeyle karşı karşıya bulur.
Oyun, kurgusal bir ABD eyaletinde suç çetelerini kovalayan elit, araç tabanlı bir suçla mücadele gücü olan Pursuit Force için çalışan çaylak bir Polis Memurunun maceralarını takip ediyor.
Gardens Inc. 4: Blooming Stars, PCde yayınlanan sıradan bir zaman yönetimi oyun serisinin dördüncü bölümüdür.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle