Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pursuit Force: Extreme Justice Türkçe yama

04.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Pursuit Force: Extreme Justice, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DiViNE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pursuit Force: Extreme Justice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Pursuit Force: Extreme Justice, selefine göre daha üst düzey oyunculara sahip olacak, aynı zamanda en yüksek rütbeli operasyon subayı olan bir komutan rolünü üstlenen oyuncuların yanı sıra, her biri izini sürmek ve getirmekle sorumlu olan dört yeni oynanabilir karaktere sahip olacak.

İndirme sayısı:
8557
Yayın yılı:
2023





Pursuit Force: Extreme Justice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pursuit Force: Extreme Justice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pursuit Force: Extreme Justice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pursuit Force: Extreme Justice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pursuit Force: Extreme Justice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pursuit Force: Extreme Justice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyun, kurgusal bir ABD eyaletinde suç çetelerini kovalayan elit, araç tabanlı bir suçla mücadele gücü olan Pursuit Force için çalışan çaylak bir Polis Memurunun maceralarını takip ediyor.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit, 2012de piyasaya sürülen popüler gündelik zaman yönetimi stratejileri serisinin üçüncü bölümüdür.
Size söylüyorum, bu şimdiye kadarki en büyük mahkeme savaşı olacak!
Buccaneer, oyuncuların tüm zamanların en kötü şöhretli korsan kaptanı olmaya ve The Hall of Infamyde isimlerini kazımaya çalıştıkları tek ve çok oyunculu bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle