Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed Unbound Türkçe yama

07.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Need for Speed Unbound. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir RECOiL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed Unbound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
NFS Unbound, popüler Arcade Racing Games serisinin bir sonraki taksitidir. Criterion Games (Need For Hız: Hot Pursuit Remastered ve Tükenmişlik Paradise Remastered) tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10306
Yayın yılı:
2022





Need for Speed Unbound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed Unbound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed Unbound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed Unbound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed Unbound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed Unbound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Line Rider, Bostjan Cadez tarafından yaratılan basit bir Flash oyununun ticari versiyonudur.
A Space for the Unbound, ilişkiler, depresyon ve paranormal olaylar hakkında bir macera oyunudur ve aksiyonu bir Endonezya köyünde geçmektedir.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
The Fall Part 2: Unbound, PC, SWITCH vb. için platform unsurlarına sahip, metroidvania adlı klasik türden ilham alan bir bilim kurgu aksiyon macera oyunudur.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle